• Cat Friendly Clinic (Gold Level)

  Virallisesti kissaystävällinen klinikka.

  Lue lisää
 • Kattavat hammashuoltopalvelut

  Meiltä nyt hammaskivenpoistojen ja maitohampaiden poistojen lisäksi hammasröntgenkuvaukset ja pysyvien hampaiden kirurgiset poistot.

  Lue lisää
 • Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

  Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

  Lue lisää
 • Onko lemmikilläsi vakuutus?

  Tuhatjaloissa voit käyttää LähiTapiolan, Pohjantähden tai Agrian suorakorvauspalvelua arkisin.

  Lue lisää

Eläinlääkäri Turku

Eläinlääkäripalvelut Turun keskustassa löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali, sekä oma osasto hammas- ja kissapotilaille. Halutessasi voit tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Olemme virallisesti kissaystävällinen klinikka. ISMF, maailman johtava eläinlääketieteellisten asiantuntijoiden muodostama järjestö, on myöntänyt Turun Tuhatjalalle Kissaystävällinen klinikka kulta-sertifikaatin (Cat Friendly Clinic). Kissamyönteisyys, kissojen hyvinvointi sekä informaation ja koulutuksen antaminen kissojen omistajille on päivittäistä. Henkilökunnan koulutus ja jatkuva kehittäminen kuuluvat olennaisena osana kissaystävällisen klinikan toimintaan.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa erämaksulla, lue lisää.

Meillä voit käyttää LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelua arkisin.

The veterinary clinic Tuhatjalka is a Cat Friendly Clinic (Gold level). Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

 

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!