• Cat Friendly Clinic (Gold Level)

  Virallisesti kissaystävällinen klinikka.

  Lue lisää
 • Turun pieneläinpäivystys 24/7

  Tuhatjalka Turku, Läntinen Pitkäkatu 17, p.0600306085

  Lue lisää
 • Kattavat hammashuoltopalvelut

  Meiltä nyt hammaskivenpoistojen ja maitohampaiden poistojen lisäksi hammasröntgenkuvaukset ja pysyvien hampaiden kirurgiset poistot.

  Lue lisää
 • Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

  Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

  Lue lisää

Eläinlääkäri Turku

Eläinlääkäripalvelut Turun keskustassa löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali, sekä oma osasto hammas- ja kissapotilaille. Halutessasi voit tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Tuhatjalka Turku on suomen ensimmäinen pieneläinklinikka jolle ISMF, maailman johtava eläinlääketieteellisten asiantuntijoiden muodostama järjestö, on myöntänyt Kissaystävällinen klinikka kulta-sertifikaatin (Cat Friendly Clinic). Kissamyönteisyys, kissojen hyvinvointi sekä informaation ja koulutuksen antaminen kissojen omistajille on päivittäistä. Henkilökunnan koulutus ja jatkuva kehittäminen kuuluvat olennaisena osana kissaystävällisen klinikan toimintaan.

Eläinlääkärien ja hoitajien ajanvarauspalveluiden lisäksi Tuhatjalka Turussa on eläinlääkäripäivystys vuoden jokaisena päivänä 24/7. Lemmikkisi saa siis tarvittaessa eläinlääkärin hoitoa myös lauantaisin ja sunnuntaisin, yötä päivää.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa halutessaan vaikka erämaksulla, maksutavoista voi lukea lisää: tuhatjalka.fi/maksutavat.

Meillä voit myös käyttää LähiTapiolan suorakorvauspalvelua arkisin klo 9-17.

The veterinary clinic Tuhatjalka (Cat Friendly Clinic Gold level!) is providing pet care 24/7 in Turku. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!