• Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

  Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

  Lue lisää
 • Eläinlääkäripäivystys arkisin

  Hoidamme päivystyspotilaita klinikan aukioloaikoina. Muina aikoina Tuhatjalat Kuopiossa, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella päivystävät 24/7.

 • Kattavat hammashuoltopalvelut

  Meiltä nyt hammaskivenpoistojen ja maitohampaiden poistojen lisäksi hammasröntgenkuvaukset sekä hampaiden leikkaukselliset poistot.

  Lue lisää
 • Onko lemmikilläsi vakuutus?

  Tuhatjaloissa voit käyttää LähiTapiolan, Pohjantähden tai Agrian suorakorvauspalvelua arkisin.

  Lue lisää

Eläinlääkäri Savonlinna

Eläinlääkäripalvelut Savonlinnassa löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali.

Meille voit halutessasi tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana. Päivisin potilastyön ohella pieniä toimenpiteitä pystytään hoitamaan usein myös ilman ajanvarausta, joten astu sisään ja kysy tarvitsemaasi palvelua.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa erämaksulla, lue lisää.

Meillä voit käyttää LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelua arkisin.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care in Savonlinna. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!