• Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

    Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

    Lue lisää
  • Eläinlääkäripäivystys arkisin

    Hoidamme päivystyspotilaita klinikan aukioloaikoina. Muina aikoina Tuhatjalat Kuopiossa, Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella päivystävät 24/7.

Eläinlääkäri Savonlinna

Eläinlääkäripalvelut Savonlinnassa löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali.

Meille voit halutessasi tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana. Päivisin potilastyön ohella pieniä toimenpiteitä pystytään hoitamaan usein myös ilman ajanvarausta, joten astu sisään ja kysy tarvitsemaasi palvelua.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa halutessaan vaikka erämaksulla, maksutavoista voi lukea lisää: tuhatjalka.fi/maksutavat.

Meillä voit myös käyttää LähiTapiolan suorakorvauspalvelua arkisin klo 9-17.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care in Savonlinna. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!