Päivystys

Tervetuloa pieneläinpäivystykseen Kuopioon!

Kuopion seudun (Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi) eläinlääkäripäivystys pieneläimille on pieneläinklinikka Tuhatjalassa. Voit turvautua eläinlääkäripäivystykseen aina halutessasi.

Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä Kuopion Haapaniemessä osoitteessa Pallokatu 3, puh. 0600 30 60 88. Tallenna numero puhelimeesi. Päivystyspuheluiden hintatiedot

Eläinlääkäriin pääsee Tuhatjalka Kuopiossa yötä päivää arkisin, viikonloppuisin ja pyhien aikaan. Palvelemme sinua ja lemmikkiäsi aina samassa paikassa ja klinikka on varusteltu erityisesti päivystyspotilaiden hoitoon.

Soita tulostasi päivystävälle eläinlääkärille päivystysnumeroon. Päivystävä eläinlääkäri on valmiina klinikalla alle puolessa tunnissa asiakkaan soitosta. Päivystyksessä eläinlääkärin apuna on myös pieneläinhoitaja. Päivystysnumeroon voi soittaa aina, kun pitää sitä tarpeellisena.

Päivystyksessä arvioidaan hoidon kiireellisyys ja annetaan tarvittavat toimintaohjeet. Päivystyksessä tulee varautua vaihteleviin odotusaikoihin, koska potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Pieneläinklinikka Tuhatjalassa toimii myös ns.takapäivystys sopimuskuntien pieneläimille. Takapäivystysalueeseen kuuluvat Keski-Savon ympäristötoimen kunnat Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Joroinen ja Heinävesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kunnan oman päivystävän eläinlääkärin ollessa estyneenä pieneläimen voi tuoda hoidettavaksi Pieneläinklinikka Tuhatjalkaan Kuopioon.

Otamme vastaan mahdollisuuksien mukaan asiakkaita myös muilta paikkakunnilta, mutta sopimuskuntien asiakkaat ovat etusijalla.

Päivystyskäynnin perusmaksu on 50 euroa arkisin klo 22-07 sekä lauantaisin klo 22-> maanantai klo 07 toimenpiteestä riippumatta. Päivystyspotilaiden klinikkamaksu on 45 euroa kaikkina vuorokauden aikoina.

PÄIVYSTYSKOROTUKSET:

ARKISIN JA LAUANTAISIN KLO 8 - 22: + 50 %

ÖISIN KLO 22 – 08: +100 %

SUNNUNTAISIN JA JUHLAPYHINÄ KLO 08 – 22: +100 %

Esimerkkejä tyypillisistä päivystyskäynnin syistä ja hinnoista eri vuorokaudenaikoina.

Erityisesti akuuteissa tapauksissa eläinten kunto voi heikentyä äkillisesti hoidon aikana, mikä voi aiheuttaa nopeasti suoritettavia lisätoimenpiteitä. Useiden muuttuvien tekijöiden vuoksi päivystyskäynnin tarkan hinnan määrittely etukäteen on usein vaikeaa, jopa mahdotonta. Asiakas saa kuitenkin pyynnöstä hinta-arvion hoidosta eläinlääkärin tutkittua eläimen. Ennen hoidon aloitusta voidaan myös sopia yläraja kustannuksille, joita ei saa ylittää ilman omistajan lupaa. Huom. Erittäin kiireellisissä tapauksissa välitön ensiapu on kuitenkin aloitettava heti.

Päivystyspuheluiden hintatiedot