Päivystys

Keski-Suomen eläinlääkäripäivystys pieneläimille on pieneläinklinikka Tuhatjalassa Jyväskylässä.

Ennen päivystykseen tuloaan asiakkaat soittavat päivystysnumeroon. Päivystävä eläinlääkäri on valmiina klinikalla alle puolessa tunnissa asiakkaan soitosta. Päivystyksessä eläinlääkärin apuna on myös pieneläinhoitaja. Päivystysnumeroon voi soittaa aina, kun pitää sitä tarpeellisena. Päivystyksessä arvioidaan hoidon kiireellisyys ja annetaan tarvittavat toimintaohjeet.

Päivystyksessä on syytä varautua vaihteleviin odotusaikoihin, koska potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Päivystyspotilaiden klinikkamaksu on 45 euroa kaikkina vuorokauden aikoina. Päivystyksen järjestämisestä aiheutuvien kustannusten kattamiseksi Jyväskylän Tuhatjalassa on käytössä päivystyksen perusmaksu, jonka suuruus vaihtelee 50-200€ välillä toimenpiteestä ja sen vaativuudesta riippuen.

PÄIVYSTYSKOROTUKSET:

ARKISIN JA LAUANTAISIN KLO 8 - 22: + 50 %

ÖISIN KLO 22 – 08: +100 %

SUNNUNTAISIN JA JUHLAPYHINÄ KLO 08 – 22: +100 %

Esimerkkejä päivystyshinnoista Jyväskylässä.

Erityisesti akuuteissa tapauksissa eläinten kunto voi heikentyä äkillisesti hoidon aikana, mikä voi aiheuttaa nopeasti suoritettavia lisätoimenpiteitä. Useiden muuttuvien tekijöiden vuoksi päivystyskäynnin tarkan hinnan määrittely etukäteen on usein vaikeaa, jopa mahdotonta. Asiakas saa kuitenkin pyynnöstä hinta-arvion hoidosta eläinlääkärin tutkittua eläimen. Ennen hoidon aloitusta voidaan myös sopia yläraja kustannuksille, joita ei saa ylittää ilman omistajan lupaa. Huom. Erittäin kiireellisissä tapauksissa välitön ensiapu on kuitenkin aloitettava heti.

Päivystyspuheluiden hintatiedot