• Jyväskylän pieneläinpäivystys 24 h

  Tuhatjalka Jyväskylä Gummeruksenkatu 8, p.060019222

  Lue lisää
 • Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

  Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

  Lue lisää
 • Onko lemmikilläsi vakuutus?

  Tuhatjaloissa voit käyttää LähiTapiolan, Pohjantähden tai Agrian suorakorvauspalvelua arkisin.

  Lue lisää

Eläinlääkäri Jyväskylä

Eläinlääkäripalvelut Jyväskylän keskustasta löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikkamme on tilava ja moderni, meiltä löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali.

Meille voit halutessasi tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Eläinlääkärien ja hoitajien ajanvarauspalveluiden lisäksi Tuhatjalka Jyväskylässä on eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella, vuoden jokaisena päivänä. Lemmikkisi saa siis tarvittaessa eläinlääkärin hoitoa myös lauantaisin ja sunnuntaisin, yötä päivää.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa erämaksulla, lue lisää.

Meillä voit käyttää LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelua arkisin.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care 24/7 in Jyväskylä. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!