• Eläinlääkäripäivystys arkisin!

    Eläinlääkäripäivystys Helsingissä klinikan aukioloaikoina ma-pe, tiedustelut ajanvarausnumerosta 075 759 0061. Tuhatjalat Turku, Tampere, Jyväskylä ja Kuopio palvelevat 24/7.

  • Eläinlääkärin antamat paperit hukassa?

    Lataa Tuhatjalka Mobiili sovelluskaupasta ja katso lemmikkisi käyntitiedot ja hoito-ohjeet puhelimestasi.

    Lue lisää

Eläinlääkäri Helsinki Eira

Eläinlääkäripäivystys klinikan aukioloaikoina, soita 075 759 0061.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa Helsingin Eirassa. Klinikkamme on tilava ja moderni, meiltä löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali. Kissat ja koirat otetaan vastaan omissa hoitohuoneissaan.

Halutessasi voit tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä.Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa halutessaan vaikka erämaksulla, maksutavoista voi lukea lisää: tuhatjalka.fi/maksutavat.

Meillä voit myös käyttää LähiTapiolan suorakorvauspalvelua arkisin klo 9-17.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care in the Eira district of Helsinki. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!