• Cat Friendly Clinic (Gold Level)

  Virallisesti kissaystävällinen klinikka.

  Lue lisää
 • Turun pieneläinpäivystys 24/7

  Tuhatjalka Turku, Läntinen Pitkäkatu 17, p.0600306085

  Lue lisää
 • Kattavat hammashuoltopalvelut

  Meiltä nyt hammaskivenpoistojen ja maitohampaiden poistojen lisäksi hammasröntgenkuvaukset ja pysyvien hampaiden kirurgiset poistot.

  Lue lisää

Eläinlääkäri Turku

Eläinlääkäripalvelut Turun keskustassa löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali, sekä oma osasto hammas- ja kissapotilaille.

Meille voit halutessasi tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Eläinlääkärien ja hoitajien ajanvarauspalveluiden lisäksi Tuhatjalka Turussa on eläinlääkäripäivystys vuoden jokaisena päivänä 24/7. Lemmikkisi saa siis tarvittaessa eläinlääkärin hoitoa myös lauantaisin ja sunnuntaisin, yötä päivää.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa halutessaan vaikka erämaksulla, maksutavoista voi lukea lisää: tuhatjalka.fi/maksutavat.

Meillä voit myös käyttää LähiTapiolan suorakorvauspalvelua arkisin klo 9-17.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care 24/7 in Turku. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!