Päivystys

Tervetuloa pieneläinpäivystykseen Kuopioon!

Kuopion seudun (Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi) eläinlääkäripäivystys pieneläimille on pieneläinklinikka Tuhatjalassa.

Pieneläinpäivystys palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä Kuopion Haapaniemessä osoitteessa Pallokatu 3, puh. 0600 30 60 88. Tallenna numero puhelimeesi. Päivystyspuheluiden hintatiedot

Eläinlääkäriin pääsee Tuhatjalka Kuopiossa yötä päivää arkisin, viikonloppuisin ja pyhien aikaan. Palvelemme sinua ja lemmikkiäsi aina samassa paikassa ja klinikka on varusteltu erityisesti päivystyspotilaiden hoitoon.

Soita tulostasi päivystävälle eläinlääkärille päivystysnumeroon. Päivystävä eläinlääkäri on valmiina klinikalla alle puolessa tunnissa asiakkaan soitosta. Päivystyksessä eläinlääkärin apuna on myös pieneläinhoitaja. Päivystysnumeroon voi soittaa aina, kun pitää sitä tarpeellisena.

Päivystyksessä arvioidaan hoidon kiireellisyys ja annetaan tarvittavat toimintaohjeet. Päivystyksessä tulee varautua vaihteleviin odotusaikoihin, koska potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Muistathan että voit turvautua eläinlääkäripäivystykseen aina halutessasi.

Pieneläinklinikka Tuhatjalassa toimii myös ns.takapäivystys sopimuskuntien pieneläimille. Takapäivystysalueeseen kuuluvat Keski-Savon ympäristötoimen kunnat Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Joroinen ja Heinävesi. Tämä tarkoittaa sitä, että kunnan oman päivystävän eläinlääkärin ollessa estyneenä pieneläimen voi tuoda hoidettavaksi Pieneläinklinikka Tuhatjalkaan Kuopioon.

Otamme vastaan mahdollisuuksien mukaan asiakkaita myös muilta paikkakunnilta, mutta sopimuskuntien asiakkaat ovat etusijalla.

Päivystyspotilaiden toimenpidemaksuihin lisätään kunnaneläinlääkäritaksan mukaiset korotukset:

    öisin klo 22 - 08 +100 %
    arkisin klo 17 - 22 + 50 %
    lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 08 - 22 +50 %

Klinikkamaksu on päivystyspotilailta 45e.