• Jyväskylän pieneläinpäivystys 24 h

    Tuhatjalka Jyväskylä Gummeruksenkatu 8, p.060019222

    Lue lisää
  • Tuhatjalka Mobiili - lataa ja lunasta etusi!

    ETU-hintaisia palveluita rajoitetusti arkisin klo 10-14!

    Lue lisää

Eläinlääkäri Jyväskylä

Eläinlääkäripalvelut Jyväskylän keskustasta löydät Pieneläinklinikka Tuhatjalasta.

Eläinlääkärit ja pieneläinhoitajat ottavat potilaita vastaan tilavissa ja nykyaikaisissa klinikkatiloissa. Klinikkamme on tilava ja moderni, meiltä löytyy digitaalinen röntgenlaitteisto, monipuoliset laboratoriovälineet ja hyvin varustettu leikkaussali.

Meille voit halutessasi tuoda lemmikin jo aamulla ja noutaa sovitusti, esimerkiksi työpäivän jälkeen. Varaamasi toimenpiteet tehdään päivän aikana.

Eläinlääkärien ja hoitajien ajanvarauspalveluiden lisäksi Tuhatjalka Jyväskylässä on eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella, vuoden jokaisena päivänä. Lemmikkisi saa siis tarvittaessa eläinlääkärin hoitoa myös lauantaisin ja sunnuntaisin, yötä päivää.

Eläinlääkäri- ja hoitajapalveluiden lisäksi klinikaltamme löytyy Tuhatjalka Shop, lemmikkien ruokien ja tarvikkeiden erikoismyymälä. Shopin valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi lemmikin hampaiden, nivelrikkovaivojen, ihon tai ruuansulatuskanavan ongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Eläinlääkärit ja hoitajat auttavat ja neuvovat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkärikäynnin voi maksaa halutessaan vaikka erämaksulla, maksutavoista voi lukea lisää: tuhatjalka.fi/maksutavat.

Meillä voit myös käyttää LähiTapiolan suorakorvauspalvelua arkisin klo 9-17.

The veterinary clinic Tuhatjalka is providing pet care 24/7 in Jyväskylä. Call us for further information and appointment booking, or take advantage of the online reservation system. Welcome!

Tuhatjalka hoitaa lemmikkisi - tervetuloa Tuhatjalkaan!